Bli medlem

Välkommen som medlem i Sveriges Shetlandssällskap! Du blir medlem genom att registrera dig här. Du kan betala via Swish eller med kort.

Medlemsavgiften gäller för 12 månader/365 dagar från det datum du blir medlem (från och med 2022).

Enskild medlem: 350 kr
Familjemedlemskap: 400 kr
Medlem från annat land (membership from abroad): 400 kr

Du väljer själv vilken regionalförening du vill bli medlem i. De flesta väljer geografiskt men det finns också de som är stödmedlemmar i en annan förening än där de bor. Din regionalförening får en del av din medlemsavgift varje år. Vill du inte vara medlem i en regionalförening kan du bli central medlem.

Om du av något skäl inte vill betala via kort eller Swish kan du registrera dig och betala manuellt via den här sidan. Tänk på att ditt medlemskap då kan fördröjas något.

Planerar du att visa din ponny på utställning? Tänk på att den som står som ägare på ponnyn också ska vara den som är medlem. Är ni flera i familjen som äger ponnyn bör familjemedlemskap lösas.

När du anmäler till utställning ska medlemsavgiften vara betald senast samma datum som sista anmälningsdag för att undvika förhöjd anmälningsavgift.

Medlemstidningen:
Om du ska kunna få nästa medlemstidning måste du ha blivit medlem senast 3 veckor innan tidningen kommer ut. Efter det kommer du inte med i utskicket. Det innebär att du måste ha blivit medlem senast dessa datum:

Nr 1 – senast 22 februari (tidningen kommer ut ca 15 mars)
Nr 2 – senast 25 maj (tidningen kommer ut ca 15 juni)
Nr 3 – senast 25 augusti (tidningen kommer ut ca 15 september)
Nr 4 – senast 24 november (tidningen kommer ut ca 15 december)

Om du vill köpa ett tidigare nummer av tidningen kan du beställa detta genom att maila medlem@shetlandsponny.se – äldre nummer av tidningen kostar 100 kr inkl porto.

Har du frågor rörande medlemskap?
Om du har frågor om medlemskap eller vill göra en adressändring, kontakta medlemsansvarige Petra Jakobsson på 073-087 12 54 eller medlem@shetlandsponny.se.