Bli medlem

Välkommen som medlem i Sveriges Shetlandssällskap! Du blir medlem genom att registrera dig här. Du kan betala via Swish eller med kort.

Om du vill förnya ditt medlemskap kan du göra det genom att logga in på medlemssidan här.

Medlemsavgift:

(gäller för 365 dagar från betalningen)

Enskild medlem: 350 kr
Familjemedlemskap: 400 kr
Medlem från annat land (membership from abroad): 400 kr

Manuell betalning

Vi föredrar om du använder medlemssystemet, men vill du betala via din bank gör du det till SSS bankgiro 260-9675. Om du är ny medlem, fyll då även i formuläret nedan så vi får dina uppgifter!

Membership from abroad? 

Use the following IBAN and SWIFT code – IBAN: SE3560000000000755689178, SWIFT-kod: HANDSESS

Regionalförening

Du väljer själv din regionalförening. De flesta väljer geografiskt men det finns också de som är stödmedlemmar i en annan förening än där de bor. Din regionalförening får en del av din medlemsavgift varje år. Vill du inte vara medlem i en regionalförening kan du bli central medlem.

Planerar du att visa din ponny på utställning?

Tänk på att den som står som ägare på ponnyn också ska vara den som är medlem. Är ni flera i familjen som äger ponnyn bör familjemedlemskap lösas.

När du anmäler till utställning ska medlemsavgiften vara betald senast samma datum som sista anmälningsdag för att undvika förhöjd anmälningsavgift.

Medlemstidningen

Om du ska kunna få nästa medlemstidning måste du ha blivit medlem senast 3 veckor innan tidningen kommer ut. Efter det kommer du inte med i utskicket. Det innebär att du måste ha blivit medlem senast dessa datum:

Nr 1 – senast 22 februari (tidningen kommer ut ca 15 mars)
Nr 2 – senast 25 maj (tidningen kommer ut ca 15 juni)
Nr 3 – senast 25 augusti (tidningen kommer ut ca 15 september)
Nr 4 – senast 24 november (tidningen kommer ut ca 15 december)

Om du vill köpa ett tidigare nummer av tidningen kan du beställa detta genom att maila medlem@shetlandsponny.se – äldre nummer av tidningen kostar 100 kr inkl porto.

Har du frågor rörande medlemskap?

Om du har frågor om medlemskap eller vill göra en adressändring, kontakta medlemsansvarige Petra Jakobsson på 073-087 12 54 eller medlem@shetlandsponny.se.

Ny medlem (OBS! ENDAST FÖR MANUELL REGISTRERING!)