Manusstopp & utställningskalendern

Nu börjar manusstopp för nr 4-22 av tidningen Shetlandsponnyn närma sig. Vi vill gärna ha in artiklar, bilder, referat, pyssel, berättelser eller annat du vill bidra med.

Vi påminner därför om att komma in med material till redaktor@shetlandsponny.se senast den 1 november! Tänk på att bilder behöver vara i stort format, om de är för stora att maila kan vi skicka en länk där du kan ladda upp dem.

Idéer till artiklar?

Har du förslag på saker du vill läsa om i medlemstidningen? Vilka stuterier vill du läsa reportage om? Har du nån spännande nyhet eller vet någon som gjort något roligt som du tycker borde uppmärksammas?

Vi vill ha dina idéer! Om du inte vill skriva själv så kanske vi kan förverkliga idén? Skriv dina idéer och förslag antingen som kommentar nedan, eller maila styrelsen på info@shetlandsponny.se! Allt är värdefullt!

Utställningskalendern 2023

En preliminär utställningsplanering för 2023 finns nu på vår hemsida under Utställning. Listan kommer att uppdateras, men många har efterfrågat den för att kunna börja smida planer för nästa år så vi lägger ut det som finns så länge.

Hoppas ni har en mysig höst!
SSS styrelse