Kod till livesändningen av avelsvärderingen

Nästa helg är det dags för avelsvärdering i Huskvarna! Vi har nu skickat ut mail med koden till livesändningen till de medlemmar som anmält sin e-postadress till medlemsregistret.

Kolla din mailbox och även din skräppost om du inte hittar mailet. Om du ändå inte fått något mail så betyder det antingen att 1. du inte betalt medlemsavgiften i år, 2. att du inte skickat in din e-postadress till medlemsregistret, eller 3. att den e-postadress du angett är felaktig.

Vi kommer göra ett utskick till med koden någon dag innan avelsvärderingen. Om du inte fått mailet nu, skynda dig att betala in medlemsavgiften, och/eller skicka in din e-postadress här.

Livesändningen kommer du kunna hitta här.

Anmäl dig till årsmötet!

Sista anmälan till årsmötet är den 15 april. Kallelsen finns här. Anmäler dig gör du via formuläret här.

Om du har problem med formuläret går det också att skicka anmälan direkt till sss.arsmote@gmail.com – ange i så fall e-post, namn, medlemsnummer, samt namn på ev person du har fullmakt för (fullmakten måste skickas in samtidigt eller innan anmälningstiden går ut!). Motionerna och de andra handlingarna till årsmötet hittar du på hemsidan under Nyheter.

(På bilden: Vidells Magica de Hex och Vidells Heather, foto: Emelie Videll)